Equestro

Actualiteit. Objectief en vogelvrij.
Nieuws brengen over alle paardensporten. Onbevooroordeeld. Neutraal en objectief. Niet gebonden aan of bevriend met bepaalde instanties en of adverteerders.
Maar ook andere actuele thema’s onder de aandacht brengen zoals evenementen, pure en onversneden dierenliefde, fokkerij, media, … Zolang het maar in de hippische sector thuishoort.

Dialoog. Interactie.
Anderen aan het woord laten, specialisten, professionals én recreatievelingen. Over gezondheid, voeding, huisvesting, veiligheid, opleiding, sport, en ga zo maar door. Hen hun mening laten verkondigen en vervolgens anderen de kans geven daarop te reageren. Kortom, een dialoog mogelijk maken tussen elkeen die met z’n vier voeten op de grond staat en gepassioneerd is door onze edele makkers.

Een thuis op het web… Sociaal…
Al wie paarden een warm hart toedraagt, een plaats op het internet bieden om samen te komen, tips, advies en foto’s te delen met elkaar, van mening te wisselen en bij te leren. Via ons forum, op deze site, maar ook daarbuiten via meerdere sociale mediakanalen zoals TwitterFacebookYouTube en LinkedIn. Voor elk wat wils. Voor elkeen zijn of haar favoriete plekje; we zijn daar waar jullie zijn.

Hoe? Aan jou de keuze!
Geen tijd om onze site geregeld een bezoekje te brengen? En toch wil je ons blijven volgen, op een manier die jou het beste past? Dat kan!
Volg ons via een van onze sociale mediakanalen of schrijf je in op onze periodieke nieuwsbrief (via e-mail) of abonneer je op onze ‘RSS-feed’. Wat een ‘RSS-feed’ is? Dat leggen we je hier uit.

.

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS
Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress