Rixt van der Horst begeleid richting Olympische Spelen

Rixt van der Horst

De Nederlandse para-dressuurruiter Rixt van der Horst is door NOC*NSF geselecteerd om deel te nemen aan het project Rookies2Rio. Dit project ondersteunt talentvolle ruiters richting de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016, zo meldt de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS).

Olympische sporter Esther Vergeer gaat met een groep van acht jonge kansrijke sporters een traject van 2,5 jaar in. De groep sporters zal kennismaken met allerlei relevante aspecten van topsport zoals omgaan met de media, zoeken van sponsors, omgaan met druk en tegenslagen, keuzes maken, tijdmanagement en nog veel meer.
Voor deze unieke kans is dus ook para-dressuurruiter Rixt van der Horst uitgekozen.

.

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , , , ,

Category: Paardensport, Para-Equestrian

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress