KWPN veilt online jonge sportpaarden

Aanstaande maandag 3 februari om 8u.30 start de KWPN Online Veiling. In totaal zijn twaalf vier- en vijfjarige spring- en dressuurpaarden geselecteerd. Vanaf maandag is het mogelijk om via de website  www.kwpnonlinesales.com  uw bod uit te brengen. De veiling sluit donderdag 13 februari om 18u.. Aanstaande zaterdag 1 februari is de eerste gelegenheid om de veilingpaarden uit te proberen op het KWPN-centrum in Ermelo, zo meldt het stamboek.

De veilingpaarden zijn geselecteerd door Gertjan van Olst, Henk Hammers, Nol Gerritsen, Teus van den Brink en John Steeghs. Wilt u de kwaliteiten van de rijpaarden zelf aanschouwen? Op zaterdag 1 februari, dinsdag 4 februari, dinsdag 11 februari en woensdag 12 februari bestaat de mogelijkheid om de paarden uit te proberen op het KWPN-centrum.

U kunt een afspraak maken via Karin Karlas, e-mail:karlas@kwpn.nl, telefoon: 0341-255 567 of via Henk Hammers telefoon: 06-53459700. Kijk voor foto’s, video’s en meer informatie over de veiling en de geselecteerde paarden op: www.kwpnonlinesales.com.

.

Bron & foto KWPN

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , , ,

Category: Diversen, Fokkerij

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress