Jeroen van Lent neemt ontslag als voorzitter dressuurcommissie


Jeroen van Lent

De dressuurcommissie van de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie (KBRSF) kondigt het vertrek aan van haar voorzitter, Jeroen Van Lent, die omwille van professionele redenen ontslag neemt als voorzitter en lid van de KBRSF dressuurcommissie.

Hij zal vervangen worden door huidig lid van de commissie Marcel Nejszaten, die op zijn beurt voortaan zal bijgestaan worden door Dominique Rimanque in de functie van ondervoorzitter. Rimanque vertegenwoordigt eveneens de dressuurcommissie bij de raad van bestuur, samen met Anne Van Neste-d’Ieteren. Tevens verwelkomt de commissie Nicky Saliën-Van Olst (VLP) als nieuw lid.

Jeroen Van Lent blijft wel actief als chef d’équipe seniors dressuur, ter assistentie van de Nederlandse bondscoach Sjef Janssen. “De commissie wenst Jeroen te bedanken voor zijn excellente voorzitterschap en bijdrage aan de goede werking van de commissie, zijn uitzonderlijke zin voor diplomatie en compromis en zijn sportieve houding, en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière”.

.

Bron foto KBRSF

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , , ,

Category: Dressuur, Paardensport

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress