CSI3* Vilach (Treffen): Vrieling & van der Schans starten goed

Werner Muff & Osiris du Goyen

Op het Oostenrijks piekfijn verzorgd drie sterren tellend internationaal springconcours te Vilach (Treffen) van wapenfabrikant en hippisch mecenas Glock hebben twee Nederlanders hun start alvast niet gemist.

In de hoofdrubriek (1m40 van deze eerste wedstrijddag wisten Jur Vrieling en Wout-Jan van der Schans in het zadel van respectievelijk Flash Dance van Kalevallei (Kashmir van Schuttershof) en Sacramento (Leendert) de derde en vierde stek in te palmen. Winst bleek evenwel weggelegd voor de Zwitser Werner Muff die tezamen met de twaalf jaartjes tellende Selle Français-ruin Osiris du Goyen (Le Tot de Semilly) het nakijken gaf aan de Ier Bertram Allen aan boord van Zenzation, de KWPN-merrie uit Solitair met tien jaar op de teller.

De Belgen Judy-Ann Melchior en Jos Lansink konden geen rol van betekenis opeisen.

Volledige uitslag 1m40: klik hier.

In de 1m30-proef voor jonge paarden was het wel raak voor Vrieling. Met onder hem Correndo, de zevenjarige Holsteiner-hengst uit Corrado I, sleepte hij de overwinning in de wacht. Met 1 strafpunt voor tijdsoverschrijding finishte de Belg Jos Lansink aan boord van Aganix du Seigneur (Ogano Sitte) als elfde.

Volledige uitslag 1m30: klik hier.

.

Bron Equestro.be Foto GHPC Michael Rzepa

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Category: Jumping, Paardensport

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress