CSI2* Lier: van der Vleuten 2de, Spits 3de in 2de GP qualifier

Maikel van der Vleuten

Eerder verschenen: Winst voor Jeroen Appelen (30 januari)

Terwijl ze gisteren in de eerste qualifier op het Belgische internationale tweesterrentornooi nog genoegen moesten nemen met de zesde stek, deden de Nederlander Maikel van der Vleuten en de tien jaar jonge KWPN-hengst VDL Groep Zimba (Mermus R) het vandaag in de tweede 1m40 hoge kwalificatiewedstrijd voor de Grote Prijs stukken beter.

Het duo moest enkel de Fransman Gregory Cottard aan boord van de elf lentes tellende Selle Français-merrie Pepyt Des Elfs (Landstrum) voor laten gaan. Verdienstelijk derde werd de Belg Patrik Spits die tezamen met de in 2004 geboren BWP-merrie Uletta van de Dwerse Hagen (Cento Lano) de Oranje amazone Lisa Nooren en Flying Saucer das Umbaranas (Indoctro) naar de vierde trede verwees.

Volledige uitslag 1m40: klik hier.

Verder trok in de 1m35-proef de Nederlander Harrie Smolders met Okidoki Van ‘t Gelutt Z (Omar) aan het langste eind en zegevierde diens landgenoot Piet Raijmakers junior met Van Schijndel’s Chanelly (Contender) in de 1m30-proef.

Volledige uitslag 1m35: klik hier.
Volledige uitslag 1m30: klik hier.

.

Bron Equestro.be

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Jumping, Paardensport

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress