CSI5*-W Lexington: Derde plaats voor François Mathy in hoofdrubriek : Equestro

CSI5*-W Lexington: Derde plaats voor François Mathy in hoofdrubriek

Op de tweede dag van het vijfsterrentornooi in het Amerikaanse Lexington (Kentucky) maakte François Mathy junior meteen duidelijk dat de ruime Belgische delegatie de grote plas niet enkel en alleen voor een bijrolletje had overgestoken.

Tezamen met Polinska des Isles wist de Belg in de hoofdproef, voorzien van 50.000 US Dollar aan prijzengeld, de derde stek in te palmen. Enkel Todd Minikus met Quality Girl en Lillie Keenan met Londinium deden beter.

De komende dagen jagen Jos Verlooy, Mathy jr. en de twee Philippaerts-broers in het van de Wereldruiterspelen 2010 bekende Lexington verder op wereldbekerpunten, met als kers op de tornooitaart de Grote Prijs met een vet gedoteerde prijzenpot van 250.000 US Dollar.

Uitslagen: klik hier.

.

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Jumping, Paardensport

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress