Daniel Bluman & Hermès samen in het zadel

Daniel Bluman met Sancha LS, vorig jaar in maart, op weg naar de overwinning in de flink gedoteerde Grote Prijs van Wellington

Luxemerken en hippische sport. Vaak bleek het een geslaagd huwelijk. Vooral de laatste jaren vinden heel wat prestigieuze zakennamen hun weg richting paardensport. Ook Hermès. Zij zullen voortaan Daniel Bluman ondersteunen, de 23 jaar jonge springruiter, geboren in Colombia maar gevestigd op het in het Belgische Wisbeq gelegen domein van jumpinglegende Nelson Pessoa.

De wereldkampioen bij de kinderen in 2004 en Olympisch finalist, vorig jaar te Londen, vervoegt met deze Hermès-deal collega’s zoals de Fransman Simon Delestre en de Spaanse Pilar Cordon. Bluman trainde eerder ook al bij de Canadese topruiter Eric Lamaze en kennen we onder andere van zijn overwinning in de vijf sterren tellende Grote Prijs in het Amerikaanse Wellington, vorig jaar, in het zadel van de merrie Sancha La Silla.

.

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , , ,

Category: Jumping, Paardensport

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress