Aftellen naar CSI3* Sint-Katelijne-Waver

Aan de maandenlange voorbereiding en onuitputtelijke inzet zal het aan de Dwerse Hagen in het Belgische Sint-Katelijne-Waver niet gelegen hebben. En al wou Koning Winter tot op het allerlaatste ogenblik niet wijken, ook de weergoden lijken in extremis de eerste internationale drie sterren tellende editie van de in totaal tiende jaargang van Groentenjumping gunstig gezind. Aftellen dus naar CSI3* Sint-Katelijne-Waver aan de vooravond van – mogen we nu echt wel hopen – het begin van de lente.

Ruiters uit 22 verschillende landen zakken van 29 maart tot en met 1 april af naar de thuishaven van Belgisch internationaal ruiter Patrik Spits voor een onderonsje op één en op drie sterren tellend niveau. En uit wat we uit de voorbereidingen mogen afleiden, worden kosten noch moeite gespaard voor deze geüpgrade Groentenjumping. In vergelijking met vorige edities verrijst een groot tentendorp uit de grond. Naast een volwaardige tweede springpiste, zijn ditmaal beide inrijpistes overdekt.

Naast een goed gevulde prijzenpot, fel gegeerde wereldranglijstpunten, ruime voorzieningen voor het publiek inbegrepen heel wat randanimatie en acties voor het goede doel (Kom Op Tegen Kanker) wordt dit jaar voor het eerst de traditionele Feestveiling gecombineerd met de intussen gekende Groentenjumping. Drie van de aangeboden toppers springen overigens meteen ook mee in de internationale rubrieken voor jonge paarden, meer bepaald Carrera DH Z, Vendome DH Z en Ardco Hero.

Lijst deelnemende ruiters: klik hier.

.

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , ,

Category: Jumping, Paardensport

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress