Adelinde Cornelissens Jerich Parzival “fit to compete” bij herkeuring.

“Yes!! Passed vet check!! Grand Prix @ 12.10 hrs!” twitterde de Nederlandse top-amazone vanochtend, iets na negen uur.

Dankzij een sportief gezien erg ongunstige loting, gisteren (zie eerder artikel: “Dramatische loting voor wereldbeker finale dressuur”), mag titelverdedigster Adelinde Cornelissen samen met haar 15-jarige ruin uit Jazz / Ulft om 12u10 de ring in, net na de Deense Lone Jörgensen.

Gisteren was het discussie alom nadat bij de eerste veterinaire keuring de edele topper niet werd goed bevonden. “This morning vet check.. Parzival didn’t start 100%… so tmrw re check. Did some training after and felt good! So don’t know what it was…”, pende een ietwat verbaasde Cornelissen achteraf. Ook de internationale pers besteedde de nodige aandacht aan de niet-keuring. Dus wat had je gedacht, onder grote belangstelling vond vanochtend de tweede veterinaire keuring plaats waarbij ditmaal wel groen licht gegeven werd.

Of zoals Madeleine Brugman glimlachend op Twitter aan Adelinde schreef: “He (Jerich Parzival, red.) probably just wanted to build a bigger audience at the 2nd vet check to make sure everybody knows the king has arrived. Goodluck!!”

.

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Dressuur, Paardensport

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress