Mark Martens op eigen benen

| 30 januari 2012 | Reacties (0)

Mark Martens werkt niet langer voor Peter Bulthuis. De Nederlandse springruiter begint samen met z’n vriendin Sanna Olsen een eigen stal.

“Morgen is m’n laatste werkdag bij Peter”, zegt Martens. “Ik huurde een complex bij de familie Coenen in Roggel, we hebben de paarden van m’n vriendin, acht paarden van de familie Coenen en wat eigenaarspaarden. Sportief zal ik een stapje terug moeten zetten. Maar ik ben 25 en dan is het tijd om iets voor jezelf op te bouwen”, aldus Martens.

Wie hem zal opvolgen in de springstal van Peter Bulthuis, is nog niet bekend. Naar verluidt zijn er verschillende gesprekken aan de gang. Bulthuis is zelf een niet onaardig springruiter, maar de voorbije jaren focuste hij zich meer en meer op de handel.

.

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , , , ,

Category: Jumping, Paardensport

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress