Jumping Mechelen nodigt Gert Schrijvers, Glenn Geerts en Koos de Ronde uit.

Koos de Ronde, in juni, in Vecses

Drie CAI-W wildcards vervolledigen veelbelovend deelnemersveld wereldbekermanche.

Twee Belgen en een Nederlander mogen hun eindejaarsplannen wijzigen, want op 29 en 30 december gaan ze aan de slag in de Mechelse Nekkerhal, op de wereldbekerwedstrijd.

De gelukkigen die van het organisatiecomité een zogenaamde wildcard (uitnodiging) in hun brievenbus vonden, is menteam Schrijvers-Aerts, Glenn Geerts en meervoudig CAI-W Mechelen winnaar, de Nederlander Kees de Ronde.

Dat Gert Schrijvers weer van de partij is, verbaast niemand. Als meervoudig Belgisch kampioen, winnaar van de CAI-W in 2003 en gesponsord door Willy Naessens die ook de wereldbekerwedstrijd telkens sponsort, kan en mag z’n team niet ontbreken. Voor Glenn Geerts is z’n intrede in de Mechelse wereldbekerwedstrijd een primeur en jongensdroom die uitkomt. Dolblij en super gemotiveerd, zal hij zich tijdens enkele VLP indoorwedstrijden voorbereiden. Leuk detail: z’n twee voorpaarden worden als alles goed gaat, de twee KWPN’ers die hij eerder al aankocht bij Koos de Ronde.

De Nederlander won de wereldbekermanche drie opeenvolgende jaren, in 2008, ’09 en ’10. Maar of hij anno 2011 een vervolg kan breien aan die zuivere hattrick is gezien het erg sterk deelnemersveld maar zeer de vraag. Niet alleen komt hij tegenover z’n landgenoot en ‘ontelbaar vele malen’ Nederlands kampioen Ijsbrand Chardon te staan, maar zijn er ook nog concurrenten zoals wereldbekerwinnaar Boyd Exell en de Hongaar Dobrovitz.

Een meer dan waardige afsluiter voor 2011, dat wordt het zeker, die wereldbekermanche op de laatste dag van Jumping Mechelen…

.

Foto: FEI Rinaldo de Craen

 

Deel dit met je vrienden via:
  • email
  • PDF
  • Print
  • Hyves
  • LinkedIn
  • RSS

Nog interessant leesvoer:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Category: Mennen, Paardensport

Reacties op/via Facebook:

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

Powered by Facebook Like Button plugin for WordPress